Ugens Bog: Mysteriet i Genbrugsen

Velkommen til Ugens bog – programmet hvor vi dykker ned i en af de mange bøger fra Gyldendals Bogklubber.

Vi taler med folk, der elsker at tale om læsning, og i dag har vi besøg af forfatter og ukritisk læser Julia Lahme, der sammen med livstilsblogger og bogelsker Emily Salomon taler om ugens bog, MYSTERIET I GENBRUGSEN af Anna Grue.

Smæk benene op, kaffe i koppen og nyd en halv times litteratursnak med vært Kristoffer Zøllner. 

Ugens Bog: Mysteriet i Genbrugsen

Mysteriet i genbrugsen

Mysteriet i genbrugsen

En række dødsfald sker blandt en flok frivillige i en af Nykøbing Sjællands genbrugsbutikker. Først ét, så et andet af de ældre mennesker mister livet. Politiet mener, det er af naturlige årsager, men den tror efterlønneren Anne-Maj Mortensen ikke på. Stædigt går hun i gang med selv at opklare sagen midt i hverdagslivet med familiemiddage, slankekure, hundeopdragelse og havearbejde.

Mysteriet i Genbrugsen er første bog i en ny serie af Anna Grue, der er forfatter til blandt andet Dan Sommerdahl-serien og bøgerne Italiensvej og De voksnes rækker. Anna Grue elsker selv hyggekrimier; ikke for lange, ikke for blodige, ikke for dystre. Den slags bøger, man finder i sommerhuse og læser i laser foran pejsen eller ude i hængekøjen. Sådan én besluttede hun sig for at skrive.
Spotpris99,95 kr.Klubpris 199,95 kr.