34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 499 kr.

Ugens Bog: Skyggejægeren

Velkommen til Ugens bog – programmet hvor vi dykker ned i en af de mange bøger fra Gyldendals Bogklubber. Vi taler med folk, der elsker at tale om læsning, og i dag har vi besøg af krimiforfatter og alt-muligt-læser Jesper Stein, der sammen med anmelder og ukritisk læser Julia Lahme taler om Camilla Grebes SKYGGEJÆGEREN.

Værten er Kristoffer Zøllner, og han vil føre dig igennem en halv times litteratursnak – god fornøjelse. 

Ugens Bog: Skyggejægeren

Skyggejægeren

Skyggejægeren

En februarnat i 1944 bliver en kvinde fundet myrdet i en lejlighed i Stockholm. Hun bløder fra baghovedet og fra hænderne, der med et stort søm er naglet fast til gulvet. Morderen bliver aldrig fundet.

I 1970'erne starter Britt-Marie som ung betjent hos Östertuna politi i Stockholm. Hun kæmper med at finde sin plads i politienheden og skal samtidig balancere familie- og arbejdsliv. En dag bliver hun involveret i en uhyggelig mordsag, hvor enlige kvinder med små børn bliver myrdet og sømmet fast til gulvet. Det lyder kun alt for bekendt, for Britt-Maries egen mor blev slået ihjel på nøjagtig samme bizarre måde 30 år tidligere. Hvad er morderens motiv? Og kan de nå at stoppe ham, inden han slår til igen?

Skyggejægeren er en voldsomt spændende krimi om en uopklaret sag og de kvindelige efterforskere, der i årenes løb beskæftiger sig med sagen – Britt-Marie i 70’erne, Hanne i 80’erne og Malin i 2019. Det er en fritstående fortsættelse af Når isen brister, Husdyret og Dvale.
Klubpris99,95 kr.