Helle Arendschneider, redaktør, Psyke & Sjæl

HelleJeg har i mange år været en søgende sjæl og har gennem tiden kastet mig ud i både healingkurser og spirituelle workshops, terapiforløb og kanalisering, seminarer og uddannelser, clairvoyance og udviklingsrejser til bl.a. Tibet, Nepal, Indien og New Zealand. Kort sagt, jeg har prøvet lidt af hvert inden for den alternative verden. Og jeg har elsket hvert et øjeblik! At jeg så ovenikøbet er lidt af en bogorm og har det store privilegium at være redaktør for Psyke & Sjæl – Danmarks største spirituelle fællesskab – det er kun et stort plus.


Jeg holder virkelig af at videreformidle al den livsvisdom, som de spirituelle bøger rummer. Der er så megen glæde, indsigt og inspiration i de bøger, og de kan på hver deres måde hjælpe os lige der, hvor vi er i vores personlige udvikling. For intet er tilfældigt – heller ikke de bøger, vi bliver draget af.

Jeg er stor fan af alle de holistisk tænkende læger og alternative behandlere 

Med bogklubben føler jeg, at jeg er med til at skabe et rum, hvor det åndelige univers bliver taget alvorligt, og hvor kun de bedste spirituelle bøger når ud til medlemmerne.

Jeg selv læser for at blive oplyst, få nye indsigter om mig selv, blive inspireret og ind imellem også bare underholdt. Det må ikke blive for alvorligt det hele – heller ikke når det gælder personlig udvikling. Derfor kan jeg især godt lide at læse om helt almindelige mennesker – med fejl og mangler og kort lunte – som får nogle spirituelle oplevelser, der sætter en helt ny kurs for deres liv.

Og så er jeg stor fan af alle de holistisk tænkende læger og alternative behandlere, der tør sætte sig op imod et helt sundhedssystem og insistere på, at vi er hele mennesker med både en krop, et sind og en sjæl – og at alle tre dele hænger uløseligt sammen.  

 

Lige nu læser jeg…

DEN MEDICINSKE SEERS GUIDE TIL UDRENSNING … eller rettere, jeg læser rundt omkring i den, for det er en ordentlig moppedreng af en bog! Men jeg er så dybt imponeret over Anthony Williams viden og indsigt og hans forståelse af sammenhængen mellem det vi tænker, føler, spiser og så vores fysiske sundhed.

Det bedste ved bogen er… 
At William kombinerer dyb spirituel visdom med praktiske, jordiske råd, så alle kan være med uanset forudsætninger. Derudover er han en mand med hjertet på rette sted, og jeg har kæmpestor respekt for hans utrættelige arbejde og ønske om at stå til rådighed for alle, der har brug for hjælp. Intet under at hans bøger er blevet sådan et verdensomspændende fænomen!

Jeg bruger bøger til…
Flere forskellige ting alt efter genre: At slappe af før sengetid (paradoksalt nok ofte med en hårrejsende krimi!), at blive mindet om livets spirituelle sammenhænge midt i hverdagens trummerum og til at få et godt grin.