Bliv medlem og få fordele | Bogklubben Krimi & Spænding
34_credit-card
Du kan trygt handle - vi leverer som sædvanligt

Slapper du også bedst af med pulsen i vejret?

Så er du en af os. I bogklubben Krimi & Spænding udvælger vi de bedste krimier og spændingsbøger til dig. Bliv medlem i dag og få din første bog til 49 kr.
Hun skal leve
VELKOMSTTILBUD
49 KR.

Hun skal leve

Anders Roslund
En flot fødselsdagskage med fem røde lys. Forventning. Og så blev Zanas fødselsdag i stedet til en dag, der ændrede så mange menneskers liv. Også kriminalkommissær Ewert Grens’. Og langt senere også civilagent Piet Hoffmanns.

En nabo havde ringet til politiet, fordi hun havde hørt fjernsynet gennem væggen både dag og nat. Og en lille stemme, der blev ved at synge fødselsdagssangen ... For 17 år siden ankom politimanden Ewert Grens til en lejlighed, hvor en 5-årig pige havde gået rundt alene i flere dage. Der var gamle juicepletter og kagerester på pigens tøj, og lejlighedens lugt var forfærdelig. Hele pigens familie var blevet udryddet, og det lykkedes aldrig for Grens at opklare forbrydelsen.

Nu bliver der begået et indbrud i den selvsamme lejlighed, og noget er blevet fjernet under gulvet. Samtidig begynder flere lig at dukke op i Stockholm, alle skudt og henrettet på samme måde, og Grens fornemmer, at nogen måske også er ude efter pigen, der i sin tid blev bortadopteret under vidnebeskyttelse. Hendes fortrolige papirer hos politiet er forsvundet.

Samtidig trues tidligere politiagent Piet Hoffmanns familie på livet. Nogen indenfor politiet har lækket oplysninger om ham. Grens og Hoffmann må arbejde sammen i den uhyggelige sag.

Glæd dig til en fuldstændig fremragende krimi ....
Velkomsttilbud49,00 kr.Førpris 199,95

Som medlem af bogklubben Krimi & Spænding får du:

Månedens krimi

Udvalgt af en redaktør, der er lige så vild med krimier, som du er. Vil du springe over, gør du bare det.

Særlige klubpriser på de bedste bøger

Få rabat på de bedste krimier af enhver slags – også dem, du ikke selv finder frem til. 

Læseoplevelser gennem brevsprækken

Vores magasin om krimier med nyheder, anmeldelser og interviews. Så du kan vælge din næste mordsag eller detektivgåde i ro og mag.

Det siger vores kunder på Trustpilot