34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt kun 29,95 kr.
Gaveshop

Læsning er mere end bøger. Find alt til dit bankende boghjerte her

Bogklubbernes gaveshop

Plakater

Nyhed

Fine bogplakater

Du behøver ikke nøjes med at have dine flotteste og mest elskede bøger til at stå på reolen, for nu kan du få en lang række af de smukkeste bogforsider som fine plakattryk – lige til at sætte i en ramme og hænge op, der hvor du trænger til noget nyt at kigge på. Du kan fx finde plakater med ikoniske bogforsider fra Karen Blixen, Tove Ditlevsen, Dea Trier Mørck, og vi tilføjer løbende flere. 
 
Plakaterne måler 50 x 70 cm. og passer dermed ind i de fleste standardrammer.

Ø-kopper og skåle fra Bornholms Keramikfabrik

Juna_Roads

Læs godt, sov godt

Perfekt gave - måske til dig selv?

Dette smukke sengetøj Road fra Juna er fremstillet i 100 % bomuldssatin. Sengesættet har printet et stilfuldt mønster med striber og firkanter i blå og hvide farver. Lukningen i dyne og pude er med lynlås.

Bemærk: 2 sæt pr. pakke.

Mød Mimbo Jimbo

Mimbo Jimbo

Mimbo Jimbo

Legetøj
Jakob Martin Strids lille, opfindsomme, blå elefant, Mimbo Jimbo, fra Strids fantasifulde bøger findes nu som en sød og blød bamse lige til at putte med, når barnet skal sove. Eller kramme når I læser højt af bøgerne om Mimbo Jimbo.

Fra 0 år
Klubpris179,95 kr.
Skak og Dam

Nyhed

Skak & Dam spil til store og små

Smukt designet skak/dam spil, i eksklusiv kvalitet, der sætter prikket over i’et til en hyggelig aften med venner og familie. Spillet indeholder én spilleplade i kraftigt materiale, 24 dam-brikker og 32 skak-brikker – 2 spil på én plade.

 

Lad spillene begynde. God fornøjelse!

Til dig & boligen

Spiritualitet