Sommerudsalg

Sommerudsalg

A. J. Kazinski

Camilla Läckberg

Jan Guillou

Jo Nesbø

Redaktøren anbefaler MORDET PÅ EN HAVFRUE

"En krimi om H.C. Andersen – det var ikke umiddelbart noget, jeg havde forventninger til. Men dér blev jeg overrasket! Den er virkelig god! Nu elsker jeg også historiske romaner, men både krimiplot og beskrivelserne af det miserable og fattige København anno 1834 fungerer bare rigtig godt, og man tror fuldt og fast på den unge Andersen som en sørgelig hovedperson. Jeg kan virkelig anbefale den!"
– Mette Bentholm, redaktør

Mordet på en havfrue

Mordet på en havfrue

Da den unge Hans Christian Andersen vender hjem fra Italien, ligger hans liv i ruiner. Han hånes i aviserne og i de fine kredse, ingen gider at læse hans bøger, han er fattig og plaget af tvivl. Sidste og eneste mulighed for at overleve er at skrive til børn, hvis ellers han kan tåle synes af de små udyr.

Midt i elendigheden fiskes et maltrakteret lig op af Københavns kanal. Den myrdede kvindes søster, skøgen Molly, er ikke i tvivl. Det er den underlige digter, Hans Christian, der er gerningsmanden. Og politiet tror hende.

For at undgå dødsstraf og finde den rigtige morder må Hans Christian slå sig sammen med den modvillige skøge. Flere lig dukker på - og snart jagtes Molly og Hans Christian gennem storbyens beskidte underverden, de kongelige stalde og slavehandlens glitrende palæer. Med på slæb har de søsterens datter, den nu moderløse Lille Marie, som Hans Christian forsøger at trøste. Men hvad skal man fortælle et barn, der har mistet sin allerkæreste? Og kan Hans Christian endelig bruge sine evner som digter til at forstå det uforståelige, til at se tråden, der binder de horrible mord sammen?

Mordet på en havfrue er en krimi om grænseløs kærlighed, en historie om en bestialsk mordsag, der bliver inspiration til verdens mest kendte eventyr. det er fortællingen om trekløveret Molly, Hans Christian og Lille Marie, og om hvordan et venskab kan ændre livets bane. Det er en virkelig god historisk krimi om et fattigt og miserabelt København anno 1834, en virkelig mordgåde og en utrolig rørende historie. Glæd dig!
Spotpris49,95 kr.Klubpris 99,95 kr.

Jesper Stein

Julie Hastrup

Jussi Adler-Olsen

Lars Kepler

Michael Katz Krefeld

Wilbur Smith

Helle Vincentz