34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Skab fremtidens Gyldendal

Vi åbner skrivehulen og inviterer dig med ind i hjertet af vores forlag.

Gyldendals Læserpanel

 
De gode læseoplevelser skabes hos læseren. Derfor vil vi gerne invitere dig med i Gyldendals Læserpanel og få din ærlige mening. Hvornår rammer vi plet, og hvornår kan vi godt stramme os lidt op?

Som medlem får du flere gange årligt en invitation til at dele din mening om vores produkter. Du vælger selv, om du vil deltage fra gang til gang.

Vil du være med, får du nogle dage til at vurdere produktet. Det kan f.eks. være et uddrag af en bog eller spørgsmål om dine læsevaner, vores hjemmeside eller bogforsider.

Til sidst deler du din mening og hjælper på den måde vores redaktører og udviklere. Det kan f.eks. foregå som en samtale, hvor vi giver en kop kaffe og snakker med en gruppe fra panelet.

Du modtager invitationer

Som medlem af Gyldendals Læserpanel vil du flere gange årligt modtage en mail med en invitation til at dele din mening om Gyldendals produkter. Det er frivilligt, om du vil deltage fra gang til gang.

Du vurderer produkter

Har du lyst til at deltage, får du nogle dage til at vurdere produktet. Det kan f.eks. være et uddrag af en bog, eller det kan være, vi sender dig spørgsmål om dine læsevaner, vores nye hjemmeside eller bogforsider.

Du deler din mening

Til sidst deler du din mening og hjælper dermed vores redaktører og udviklere til at vurdere produktet. Det kan f.eks. foregå som en personlig samtale, hvor vi giver en kop kaffe og foretager gruppeinterviews.