34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Velkommen til Krimi & Spænding
Dit månedlige fix af uhygge og pulsforhøjelse

Set udefra er vi krimifans måske ikke helt normale. Vi klemmer gerne en medrivende mordsag ind mellem madpakker, lektiehjælp og arbejdsmails. Og ofte skal vi bruge en solid dosis svedfremkaldende mysterier for rigtigt at slappe af. Så er der det med at være sidst i en god krimi. Det er tilfredsstillende, fordi opklaringen er nær – men samtidig tænker vi allerede på, hvor næste kick skal komme fra.

De følelser kender vi alt til i bogklubben Krimi & Spænding. Vi læser og følger med i alle krimier, der udgives herhjemme og i udlandet. Og vi påtager os gerne efterforskerrollen og finder de mest nervepirrende pageturnere frem til dig og de andre krimifans i vores fællesskab. Det kan både være fra kendte og nye krimiforfattere. Altid så fængende og velskrevet, som du forventer, når bogen er udvalgt af Gyldendals Bogklubber. 

Velkommen i klubben.

- Anita Egelund Sandvad, redaktør i Krimi & Spænding
Sten, saks, papir
Månedens bog

Sten, saks, papir

Alle par har små, hvide løgne imellem sig - men for Adam og Amelia, hovedpersonerne i Alice Feeneys STEN, SAKS, PAPIR, er sandheden langt værre. 

Adam og Amelia har været gift i ti år. Hvert år på deres bryllupsdag giver de hinanden de traditionelle gaver: Første år er det gaver af papir, andet år er det bomuld, tredje år blomster osv. Hver år skriver Amelia også et brev til Adam, men det er et hemmeligt brev, som hun holder helt for sig selv. På deres tiende bryllupsdag kan de fejre tinbryllup, mens de begge to ihærdigt prøver at ignorere, at der nu i et stykke tid har været noget galt imellem dem. Det gør det ikke bedre, at Adam lider af ansigtsblindhed i så høj grad, at han ikke genkender sin families og sine venners ansigter, og heller ikke sin kones.  

Adam og Amelia er så heldige at vinde en konkurrence, hvor præmien er et weekendophold i Skotland. Det er lige, hvad de har brug for, og de kører forventningsfulde af sted, bare de to, og så selvfølgelig deres gamle, trofaste, sorte labrador, Bob. Det viser sig dog, at det ikke er helt tilfældigt, at netop de har vundet turen. Nogen ønsker tydeligvis ikke, at de to skal leve lykkeligt til deres dages ende. Én af dem lyver, og denne bryllupsdag bliver slet ikke, som de havde håbet. 

Udvalgt af redaktøren i bogklubben Krimi & Spænding som månedens bog i september-oktober 2022.
Månedens bog pris209,95 kr.

Vi har tidligere læst

Derfor læser jeg

Hanne-Vibeke Holst

23-09-2022

Hanne-Vibeke Holst er en af Danmarks mest populære forfattere, mens du venter på Holsts nye roman KRIGER UDEN MASKE, kan du kaste dig over nogle af alle de gode bøger, hun anbefaler her.

Derfor læser jeg

Kim Leine

05-09-2022

Kim Leine er særlig kendt for sine historiske romaner om Grønland, men hans forfatterskab rummer også børnebøger og horror, og lige nu er han aktuel med sin første spændingsroman.


Derfor læser jeg

Geeti Amiri

12-08-2022

Geeti Amiri er debattør, forfatter og foredragsholder og har især markeret sig inden for integrations- og ligestillingsdebatten. Hun er nu aktuel med sin første roman MOSAIK, som handler om kunsten at skabe en identitet på tværs af kulturer.

Viser 3 ud af 39

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang