Velkommen til Krimi & Spænding
Dit månedlige fix af uhygge og pulsforhøjelse

Set udefra er vi krimifans måske ikke helt normale. Vi klemmer gerne en medrivende mordsag ind mellem madpakker, lektiehjælp og arbejdsmails. Og ofte skal vi bruge en solid dosis svedfremkaldende mysterier for rigtigt at slappe af. Så er der det med at være sidst i en god krimi. Det er tilfredsstillende, fordi opklaringen er nær – men samtidig tænker vi allerede på, hvor næste kick skal komme fra.

De følelser kender vi alt til i bogklubben Krimi & Spænding. Vi læser og følger med i alle krimier, der udgives herhjemme og i udlandet. Og vi påtager os gerne efterforskerrollen og finder de mest nervepirrende pageturnere frem til dig og de andre krimifans i vores fællesskab. Det kan både være fra kendte og nye krimiforfattere. Altid så fængende og velskrevet, som du forventer, når bogen er udvalgt af Gyldendals Bogklubber. 

Velkommen i klubben.

- Mette Bentholm, redaktør i Krimi & Spænding
Sag 1569 og Offermageren pakke
Månedens bog
Kun 249,95

Sag 1569 og Offermageren pakke

Nye krimier af to af Skandinaviens absolutte topnavne – køb dem til en flot pakkepris. OFFERMAGEREN er første bind i Viveca Stens spritnye serie, Mordene i Åre, som udspiller sig i de populære skiområder i de jåmtlandske bjerge langt oppe i Sverige. SAG 1569 er fjerde og sidste bog i Jørn Lier Horsts cold case-kvartet, hvor politiefterforsker William Wisting fra Larvik genåbner gamle sager, der synes umulige at løse.

OFFERMAGEREN
Viveca Sten er kendt for sin bedst sælgende krimiserie om Nora Linde og Thomas Andreasson, som også er filmatiseret med danske Jacob Cedergren. Nu har hun skrevet første bind i en helt ny serie, der foregår i Åre, det populære skisportssted i Sverige.
Skisæsonen er netop startet i Åre, da et stivfrossent lig af en ung pige bliver fundet i en af liftene. Alt tyder på, at der er tale om et mord.
Daniel Lindskog er nybagt far og politiassistent ved Åre Politi og bliver sat på sagen sammen med sin nye kollega Hanna Ahlander, der er blevet fyret fra sin stilling ved politiet i Stockholm.
Sneen fyger, temperaturen falder, og flere er i fare for at miste livet. Hvor mange vil blive offer for den koldblodige morder, inden Daniel og Hanna har fået opklaret sagen?
OFFERMAGEREN er første bind i Viveca Stens spritnye serie, Mordene i Åre, som udspiller sig i de populære skiområder i de jåmtlandske bjerge langt oppe i Sverige.

SAG 1569
Den norske krimiforfatter Jørn Lier Horst skriver kriminalromaner med opklaringen i centrum. Lier Horst er selv tidligere efterforsker, så han ved, hvordan det gøres. Samtidig med, at han er virkelig god til at skrive og lave plot: Serien om William Wisting er skandinavisk politikrimi i topklasse.
En sommeraften i 1999 blev den 17-årige Tone Vaterland dræbt på vej hjem fra arbejde. Sagen blev hurtigt opklaret. Skylden blev tildelt, straffen udmålt, og dommen afsonet.
Glemslens slør har lagt sig over sag 1569, indtil William Wisting modtager et brev, der kun indeholder en speciel talkombination, der peger på andre løsninger end den etablerede sandhed.
SAG 1569 er fjerde og sidste bog i Jørn Lier Horsts cold case-kvartet, hvor politiefterforsker William Wisting fra Larvik genåbner gamle sager, der synes umulige at løse. Bogen kan læses uafhængigt af de andre bøger i serien. 

Pris frem til 22. juni249,95 kr.Klubpris 379,90 kr.

Vi har tidligere læst

Flemming Møldrup
Derfor læser jeg

Flemming Møldrup

07-06-2021

Han er især landskendt som den ene af de to livsstilseksperter i tv-programmet ’Kender du typen’ og har også været vært på ’Vild med bøger’ på DR2. Nu er han aktuel med skilsmissebogen SLUG KAMELEN – DER KOMMER FLERE. Som læser sætter han pris på at lære noget nyt og nørdet  – om fx brænde eller bier.

Kristoffer Zøllner
Derfor læser jeg

Kristoffer Zøllner

27-05-2021

Du kender ham som vært på vores programmer Ugens bog og Månedens bog. Og nu er han tiltrådt som ny redaktionschef for Gyldendals Bogklubber. Mød ham her – og lad dig inspirere af hans bedste læseoplevelser.
Abdel Aziz Mahmoud
Derfor læser jeg

Abdel Aziz Mahmoud

17-05-2021

Abdel Aziz Mahmoud er en af Danmarks mest fremtrædende journalister, bl.a. kendt fra TV-programmerne Adgang med Abdel og Familien fra Lærkevej, en markant stemme i samfundsdebatten og forfatter til bestselleren HVOR TALER DU FLOT DANSK! Abdel kan være en utålmodig læser, en bog skal kunne mærkes fra første ord, mener han – og så drages han mod stærke forfatterinder, som tør gå mod strømmen.

 
Viser 3 ud af 17

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang