34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.
Jul

Julegaveidéer til børn

Det kan være svært at finde gaven, der passer helt perfekt til børnene. Vi har gjort det lidt nemmere og samlet vores bud - du finder klassiske børnefortællinger og pegebøger til de mindste samt storslåede romaner og fangende krimier til de største.
 

Klassikere for børn

Til den der drømmer stort

Bøger til de 2-5 årige

Julegrisen

Julegrisen

Hvor bliver de ting af, vi ikke kan finde? I J.K. Rowlings magiske børnebog JULEGRISEN kommer de til Det Tabtes Land. Så da Jacks elskede tøjdyr LG, som har været med ham gennem tykt og tyndt, lige siden han var lille, forsvinder på selveste juleaften, må Jack tage af sted til Det Tabtes Land for at redde ham. Og det viser sig hurtigt, at det ikke er en helt ufarlig tur, han har begivet sig ud på ...

Forfatteren bag alletiders mest populære troldmandsserie har skrevet en ny, medrivende historie fuld af finurlige detaljer, som både børn og voksne vil elske at læse.

Fra 7 år.
Spotpris149,95 kr.Klubpris 199,95 kr.

Bøger til de 5-10 årige

Bøger til teenagere

Sange og rim & remser

Samlede eventyr og historier

Samlede eventyr og historier

H.C. Andersens Samlede eventyr og historier i smuk og illustreret gavebogsudgave - med forord af Hendes Majestæt Dronningen.

H.C. Andersen skrev over 150 eventyr, og mange af dem er kendt og elsket over hele verden. I denne smukke genudgivelse, får du mesterens samlede eventyr og historier i luksuriøs lærredsindbinding og med Vilhelm Pedersen og Lorenz Frølichs klassiske tegninger, som er gengivet efter de originale tryk. En overvældende rigdom af fantasi, livsklogskab og fortælleglæde og en eviggyldig klassiker til børn og voksne i alle aldre.

Hendes Majestæt Dronning Margrethe har skrevet et fint forord om H. C. Andersens store betydning for såvel vores land og vores sprog som for Dronningens selv. Og vi kan istemme den kongelige opfordring: "Læs ham selv, læs ham højt! Læs ham igen!"
Klubpris229,95 kr.

Julehistorier til familiens mindste

Bøger, der får den søde ventetid til at gå hurtigere