34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.
Jul

Julegaveidéer til ham

Mangler du ideer til en gave til ham? Så kan du lade dig inspirere af vores udvalg, hvor du kan finde alt fra bøger om gastronomi og udforskning af den danske natur til hårrejsende krimier og spændingsromaner.

Til romanslugeren

Bordets glæder

Dyk ned i historien

Om livets korthed

Om livets korthed

Seneca var en af de vigtigste repræsentanter for den stoiske livsanskuelse, som i disse år har fået en opblomstring i Vesten. Her får du hans fire originale tekster: Om livets korthed, Om vrede, Om mildhed og Om sindsro. Tekster, der vil ændre dit perspektiv på tilværelsen.

Den romerske statsmand, filosof og tragedieforfatter, Lucius Annaeus Seneca levede samtidig med Jesus, og hans formidling af de stoiske idéer har været med til at præge idéhistorien og kristendommens etik i årtusinder. I denne bog får du hans vigtigste tekster, der præsenterer dybe livsfilosofiske anskuelser på en ligefrem, tilgængelig og dybt inspirerende måde. Og selv efter alle disse år fremstår teksterne stadig bemærkelsesværdigt levende og relevante. Selvom menneskets ydre omstændigheder har forandret sig meget siden Romerrigets storhedstid, er vores sjælelige bekymringer tilsyneladende de samme. Seneca skriver om livets forgængelighed, og om hvordan man får det bedste ud af det ved ikke at lade sig distrahere, fordi man tror, det varer evigt. Han skriver om, hvordan menneskesindet påvirkes af vrede, og hvorfor vi kommer længst med mildhed og retfærdighed. Og han formidler, hvordan dybere selvindsigt kan befri os fra den ydre verdens omskiftelighed - og give os sindsro.

Denne udgave er i flot lærredsindbinding og med nyt forord af Niels Overgaard, som er forfatter til bestselleren DET HELE HANDLER IKKE OM DIG, der netop er baseret på de stoiske principper.
Spotpris99,95 kr.Klubpris 149,95 kr.

Livskloge tanker

Unikke personligheder, biografier og erindringer

De største klassikere

Le Tour. 20 års Tour de France

Le Tour. 20 års Tour de France

Når den hektiske cykelkaravane hver sommer bevæger sig gennem Frankrig, sker der noget magisk. Den rurale fred møder den urbane puls i en højspændt dans, som her er foreviget på mesterfotografens linse.

Kom med op over mytiske bjerge som Mont Ventoux og Alpe d’Huez, forsvind i Nordfrankrigs dybe skove og gå langs Paris’ brede boulevarder.

LE TOUR er en samling af Nils Mejlvangs mange fantastiske billeder fra sine 20 års dækning af ’Touren’. Der er stor variation i motiverne, men resultatet er altid lige betagende.

Billederne kommenteres af danske og internationale stjerneryttere, som fortæller historien bag dem. Ikonerne Jørgen Leth og Bjarne Riis har leveret henholdsvis forord og efterord. Og dermed er den totale Tour de France-oplevelse fuldkommen!
Klubpris299,95 kr.

Ud i naturen

Den gode krimi

Gaver fra shoppen