34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Månedens pakke: Bloddue & Brænd mig som en sol

Månedens krimipakke er to gedigne fortællinger om mordefterforskere – danske Dennis Jürgensens duo Teit og Lehmann, og svenske Christoffer Carlssons Sven Jörgensen.

Anbefalinger til dig

Bloddue+Brænd mig en sol
Månedens bog

Bloddue+Brænd mig en sol

Udvalgt som månedens bogpakke i december 2022 af redaktøren i Krimi & Spænding.

BLODDUE af Dennis Jürgensen er bog nr. 2 i den tværnationale serie om Lykke Teit og Rudi Lehmann, der opklarer mord i grænselandet.

Et ægtepar og deres lille datter findes døde af sult i et glemt bunkeranlæg, en ældre kvinde bliver brutalt myrdet i sit hjem i Flensborg, og da endnu et lig bliver fundet under tilsvarende omstændigheder, og Teit og Lehmann må igen samarbejde.

BLODDUE er en hårrejsende historie, der trækker tråde til et mørkt kapitel i vores europæiske historie: DDR og tiden før Berlinmurens fald.

BRÆND MIG EN SOL af Christoffer Carlsoone er en del af Halland-suiten, der udforsker, hvad voldsomme og uoprettelige begivenheder gør ved et lille samfund, hvor alle kender alle, og skam og skyld og fordomme trives side om side med tilgivelse og accept.

I februar 1986 bliver der begået et mord i den lille by Tiarp uden for Halmstad, og den skyldige ringer selv til politiet. For politimanden Sven Jörgensen og hans søn Vidar bliver den næste tid skelsættende. Sverige er i chok efter mordet på Olof Palme, og mens Vidar prøver at finde sin vej ind i voksenlivet, tvinges Sven tilbage i lilleby-mørket.

Men hvem er Tiarp-morderen? Hvem bliver hans næste offer? Og hvem er den unge forfatter, der mange år senere sætter sig for at fortælle historien om, hvad der virkelig skete? Hvorfor skriver han?

BRÆND MIG EN SOL er en kriminalroman om sandhed og løgn, om at søge forsoning i en tid, hvor Sverige forandres til det uigenkendelige.

Bered dig på at sluge disse to gribende spændingsromaner med hud og hår!

Månedens bog pris249,95 kr.Klubpris 329,95 kr.

Vi har tidligere læst

Se Månedens bog i alle vores bogklubber

Derfor læser jeg

Hør Uffe Elbæk, Kim Leine, Sara Blædel, Ritt Bjerregaard mfl. fortælle om deres mest markante læseoplevelser

DIT NYESTE MEDLEMSMAGASIN

Fuld af interviews, nyheder og inspiration til din næste bog

Dine medlemsfordele