34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Gyldendals Bogklubber bliver til læseklub

Kære medlem

I januar 2023 relanceres Gyldendals Bogklubber som en læseklub, hvor du kan holde dig opdateret på litteraturnyheder, finde inspiration til nye læseoplevelser og komme tættere på nogle af de bedste danske og internationale forfattere. For dig som medlem betyder det, at du efter nytår ikke længere vil få Månedens Bog tilsendt automatisk eller skal huske at afmelde den, og at det indhold, du er vant til at få i bogklubbernes medlemsmagasin, vil blive sendt til dig på mail og kunne læses på hjemmesiden.
 
Som medlem af læseklubben vil du fortsat få kuraterede boganbefalinger baseret på dine favoritgenrer og interesser, inspiration til bogkøb, boggaver og nye læseoplevelser, adgang til eksklusive forfatterinterviews, rabatter på events og særlige bogtilbud på e-mail og via hjemmesiden. Anbefalingerne tager udgangspunkt i den klub, du hidtil har været en del af, så du vil stadig få målrettet inspiration til de bøger, der interesserer dig. 

Dit medlemskab af Gyldendals Bogklubber fortsætter automatisk i læseklubben, uden at du skal gøre noget for det. Det sker i januar 2023.  

Her på siden har vi samlet en række spørgsmål og svar om det nye tiltag: 

Hvad sker der med mit medlemskab? 
Dit medlemskab fortsætter automatisk i læseklubben, uden at du skal gøre mere. Den største ændring for dig bliver, at du ikke længere automatisk modtager Månedens Bog eller skal huske at afmelde den. Du får heller ikke et fysisk blad i postkassen, men du får stadig målrettet inspiration til lige præcis de genrer, du interesserer dig for. Og som noget nyt får du mulighed for at markere flere forskellige interesser, så du er sikker på at få opdateret viden og anbefalinger inden for alt det, du gerne vil. Du kan til enhver tid melde dig ud af læseklubben, hvis du ikke længere ønsker at være medlem. 

Kan jeg stadig købe bøger til klubpris? 
Efter den 19. december kan du ikke købe bøger direkte gennem læseklubben, men fra vores hjemmeside vil du blive hjulpet videre til eksterne forhandlere. Vi bestræber os også på stadig at lave gode tilbud, rabatter osv. i samarbejde med forhandlere.

Hvad sker der, indtil det nye tiltag træder i kraft i januar?
Bogklubberne fortsætter som vanligt året ud, så både i oktober, november og december vil du modtage dit medlemsmagasin og Månedens Bog. 
Det sidste bogklubmagasin modtager du omkring den 5. december. Afbestillingsfristen i det blad er den 19. december, som også er sidste dag, du kan købe bøger til klubpris via bogklubbernes hjemmeside og kundeservice. Du kan dog returnere både månedsbog og evt. julegaver indtil den 15. januar. 

Hvad sker der med mine bonuskroner? 
Du kan stadig anvende dine optjente bonuskroner til og med den 19. december. For at give dig mulighed for at få anvendt din bonusopsparing, har vi valgt at veksle de bonuskroner, du ville have optjent på dine bogkøb fra den 15. november, til en rabat på 5% på alle dine køb i bogklubben. Rabatten gælder fra den 15. november til og med den 19. december.

Jeg har et betalingsmedlemskab – hvad sker der med mine fordele? 
Alle betalende medlemmer overgår til et gratis medlemskab pr. 1. januar 2023. Hvis du betaler pr. måned, overgår dit medlemskab uden videre til et gratis medlemskab af læseklubben. Har du betalt for et helt år, vil du blive kompenseret for de måneder, du har betalt for, men ikke kommer til at kunne bruge.

Vi arbejder på højtryk for at kunne tilbyde dig Danmarks bedste læseklub i det nye år, og vi lover, at du får meget mere information i løbet af de kommende uger.